Što darovati novopečenim roditeljima

Vaši su prijatelji ili bliski članovi obitelji prvi put postali roditelji? Želite s njima obilježiti taj poseban događaj i darovati im nešto što će im biti od pomoći u novoj avanturi u koju su hrabro zakoračili? Evo nekoliko korisnih ideja koje će svakom novopečenom roditelju olakšati prve dane tog novog životog razdoblja.

Tetra pelene 

Ono što je nekad bila najobičnija krpa u koju se povijalo novorođenče, danas ima uglavnom drugu funkciju, a definitivno ne izgleda više ni kao obična bijela krpa koja se učestalim pranjem pretvara u ružnu sivu tkaninu.  Danas su tetra pelene najčešće ukrašene šarenim, veselim dječjim motivima, a i dalje se intenzivno koriste u njezi djeteta, posebno dok hranite dijete te nakon obroka kada ga je potrebno nečime obrisati, ili zaštititi sebe od toga da vas dijete značajnije bljucne nakon što se najelo.

Set za njegu novorođenčeta

Područje dječje kozmetike znatno je napredovalo pa tržište danas nudi cijeli niz vrlo nježnih, na prirodnoj bazi osmišljenih kozmetičkih proizvoda namijenjenih njezi najmlađih, kako bi se njihova nježna koža sačuvala od osipa i drugih simptoma nadraživanja. Provjerite, za svaki slučaj, s obitelji djeteta postoji li kakvo ograničenje koje trebate imati na umu pri kupnji takvih proizvoda jer su neka djeca alergična ili preosjetljiva na određene kozmetičke sastojke. Uglavnom, kozmetika za bebe vrlo je koristan i prikladan dar.

Dječji inhalator

Koliko god ono bilo lijepo i dražesno, malo dijete, nažalost, ne može izbjeći navalu virusa kojima su svi izloženi, posebno ako je riječ o novorođenčetu koje svi žele vidjeti i pomaziti. Liječenje bolesti gornjih dišnih puteva kod djece, a posebno novorođenčadi je kompliciranije jer mala djeca još nisu u stanju sama očistiti i primjereno isprazniti svoje dišne puteve. Stoga kompresorski inhalator može biti zlata vrijedan u slučajevima takvih bolesti te novim roditeljima vrlo koristan i poželjan dar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

to-darovati-novopeenim-roditeljima-ndash-jgl-obitelj