Prednosti “kasnog” ljetovanja

Bablje ljeto, kako se popularno zove topli i sunčani kraj ljetne sezone, apsolutno ima svoje čari. Ako dosad niste, pokušajte ove godine ukrasti nekoliko dana za sebe i iskušajte odmor u posezoni. 

Ako baš i niste ljubitelj visokih temperatura i ljetnih gužvi, kasniji odlazak na ljetovanje možda je prava stvar za vas. Vrijeme je uglavnom još uvijek lijepo, more ugodne temperature, gužve su manje, a cijene niže pa je i željeni smještaj lakše dostupan po povoljnijoj cijeni. To su tek neke od prednosti kasnijeg odlaska na ljetovanje. Pored toga, veća je šansa da ste do kraja ljeta uspješno priveli kraju većinu svojih poslovnih obveza, a ako i niste, vaši su se kolege vjerojatno već vratili s godišnjeg odmora pa će vas moći zamijeniti i lako uskočiti ako se negdje ukaže potreba za vašom intervencijom. Osim toga, imali ste više vremena da se u miru spakirate i isplanirate svoj odmor. Stoga ćete s manje stresa i stići na odmor, a trebat će vam i manje vremena do željene destinacije pa će vam ostati više vremena za uživanje. Dakle, ako niste limitirani kolektivnim godišnjim odmorom ili početkom školske godine, ovo se ljeto zaputite malo kasnije na morsku obalu i uživajte u benefitima posezone. 

Međutim, pripazite, i za kasnog ljeta potrebno je kožu zaštititi od sunca i potencijalnih opeklina. Stoga, na ljetovanje ponesite dovoljno lagane odjeće, pokrivala za glavu i drugih rekvizita koji će vam pomoći da sunce na naškodi vašoj koži, ali nikako ne zaboravite i Combusten sprej s aloe verom, pantenolom i maslinovim uljem za njegu kožu nakon pretjeranog izlaganja suncu. Na kraju ljetovanja, da biste što dulje sačuvali prekrasan preplanuli ljetni ten, njegujte svoju kožu bogatim uljem Holy Shimmer Oil, koje kožu ostavlja blještavom i sjajnom te je čini mekom i glatkom. Osim toga, dubinski je hidrira i hrani, a brzo se upija i ne ostavlja masne tragove. Njega kože tim dragocjenim uljem bit će prava blagodat za vašu kožu, a osigurat će vam i da vas vaš odraz u ogledalu što dulje podsjeća na ugodne dane ljetovanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

prednosti-kasnog-ljetovanja-ndash-jgl-obitelj