Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju „Ljubavni koktel za dvoje“

Organizator nagradnog natječaja pod nazivom „Ljubavni koktel za dvoje“ je tvrtka JGL d.d., Svilno 20, 51 000 Rijeka, Hrvatska (u daljnjem tekstu: Organizator), koja dana 8. veljače 2023. donosi sljedeća Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju:

Uvjeti sudjelovanja

Ovim se Pravilima utvrđuju uvjeti i pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju “Ljubavni koktel za dvoje” (u daljnjem tekstu: nagradni natječaj) koji priređuje Organizator s ciljem promocije proizvoda i usluga tvrtke, samog imena tvrtke te nagrađivanja vjernosti potrošača.

Ova će Pravila Organizator objaviti u sklopu objave na službenoj stranici www.jglobitelj.hr, a zainteresirani korisnici moći će ih proučiti prijavom na odgovarajući link na Facebooku.

Trajanje natječaja

Nagradni natječaj će se održati u razdoblju od 8. do 14. veljače 2023. godine do podneva (12:00) na društvenoj mreži Facebook.

Način sudjelovanja

Kako bi osvojili neku od nagrada, potrebno je da sudionici u komentarima objave nagradnog natječaja na Facebooku odgovore na pitanje: “Kako je izgledao vaš najbolji spoj na kojem ste dosad bili?”

Sudionici koji prema mišljenju žirija napišu najzanimljivije komentare, osvajaju nagrade o čemu će biti obaviješteni na nagradnoj objavi.

U natječaju se prihvaćaju samo komentari ispod objave nagradnog natječaja u roku trajanja nagradnog natječaja. Svi komentari koji pristignu bilo kojim drugim putem ne sudjeluju u natječaju.  

Pravo sudjelovanja

Sudjelovanje u nagradnom natječaju je besplatno. U natječaju mogu sudjelovati svi punoljetni korisnici koji žive u Republici Hrvatskoj te su spremni samostalno snositi troškove putovanja/dolaska do Rijeke ako ne žive u Rijeci (nagrada uključuje posjet muzeju, stručno vodstvo i koktel za parove).

Maloljetnici, vlasnici i zaposlenici Organizatora, organizatori natječaja i članovi njihovih obitelji nemaju pravo sudjelovanja u natječaju. 

Sudionici koji sudjeluju u nagradnom natječaju prihvaćaju prava i obveze iz ovih Pravila.

Nagrade

Kao nagradu u nagradnom natječaju tvrtka JGL d.d. u suradnji s JGL Muzejom farmacije i Apotheca barom iz Rijeke osigurala je:

PRVA NAGRADA

  • 2x besplatne ulaznice za dobitnika/dobitnicu i njegovu/njenu pratnju te vođenu turu po muzeju (uz prethodnu najavu)  
  • 2x besplatni koktel PharMus Venenum Apotheca bara 

Nagrada koja uključuje posjet muzeju iskoristiva je do kraja ožujka 2023. godine

OSTALE NAGRADE

  • 4x poklon paket JGL proizvoda (Aqua Maris Strong, Prolife kapsule, Vizol S Fast Relief) 

 

Dobitnici i preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrade bit će obaviješteni o nagradi do 18. veljače 2023. godine do 17 sati. Dobitnici su suglasni poslati svoje osobne podatke (ime, prezime i adresu), nakon čega će biti kontaktirani i obaviješteni o isporuci nagrade.  

Organizator neće biti odgovoran ako dobitnik nije dobio poziv zbog nedostupnosti ili kvarova u internetskoj mreži, dostavljanja netočnih podataka ili kad su podaci točni, ali ne postoji mogućnost uspostavljanja kontakta s dobitnikom, ili iz bilo kojeg drugog razloga koji Organizator nije mogao predvidjeti, spriječiti ili izbjeći, odnosno razloga koji ne spada u područje odgovornosti Organizatora.

Prilikom dodjele nagrada Organizator zadržava pravo utvrđivanja je li dobitnik pravi nositelj profila elektroničke pošte koju je koristio za sudjelovanje u nagradnom natječaju. Ako pojedini odabrani pobjednik ne ispunjava uvjete u skladu s ovim Pravilima ili je diskvalificiran iz bilo kojeg razloga ili se ne odazove na poziv u roku od 3 (tri) dana od objave poziva, Organizator zadržava pravo odrediti alternativnog pobjednika ili ne dodijeliti nagradu.

Korištenje podataka sudionika u natječaju

Sve podatke prikupljene za vrijeme trajanja natječaja Organizator će koristiti isključivo u svrhu ovog nagradnog natječaja, odnosno za potrebe uručivanja nagrade.

Sve osobne podatke koji se prikupljaju Organizator čuva u trajanju od mjesec dana od dana završetka nagradnog natječaja, osim ako sudionik sam ne zatraži brisanje vlastitih podataka.

Sudionik je slobodan u svakom trenutku uskratiti svoj pristanak u pogledu prikupljanja i obrade osobnih podataka i prihvaća da takvo uskraćivanje može dovesti do nemogućnosti sudjelovanja u natječaju.

Organizator će navedene osobne podatke koristiti za kontaktiranje sudionika radi dogovora oko korištenja nagrade.

Sudionici natječaja slanjem svojih podataka putem Facebook inboxa imaju pravo:

  1. zatražiti pristup osobnim podacima koje je Organizator pohranio;
  2. zatražiti pristup informacijama o tome za što se koriste osobni podaci koje je Organizator pohranio;
  3. zatražiti ispravak ili nadopunu osobnih podataka koje je Organizator pohranio;
  4. zatražiti brisanje osobnih podataka koje je Organizator pohranio;
  5. zatražiti zaustavljanje obrade osobnih podataka ako postoji osnovana sumnja da se njegovi podaci ne obrađuju na definiran način.

 

Ograničenja i odricanja

Preuzimanjem promotivne nagrade od strane dobitnika prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema njima. Osim dodjeljivanja nagrada dobitnicima, Organizator prema ostalim sudionicima neće imati nikakve druge obveze.

Organizator zadržava pravo da u bilo koje vrijeme, iz opravdanih razloga, izmijeni pravilnik ovoga Natječaja, uz obavezu da ga bez odgađanja objavi na stranici www.jglobitelj.hr. Natječaj se može prekinuti u slučaju više sile, u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, o čemu će sudionici biti obaviješteni na stranici natječaja na www.jglobitelj.hr.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici i pobjednici natječaja bezuvjetno prenose na JGL d.d. isključivo pravo korištenja svojih komentara u promotivne svrhe bez naknade autoru, neograničeno vremenski, prostorno i sadržajno.

Organizator jamči da će s podacima sudionika postupati sukladno odredbama važećih propisa. Organizator neće prosljeđivati kontakte i osobne podatke sudionika trećim osobama ni pod kojim uvjetima.

Organizator zadržava pravo isključiti sudionike i ukloniti sve komentare koje ocijeni protivnima zakonskim propisima, neprimjerenima ili uvredljivima na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi ili koji štete ugledu i časti Organizatora ili robne marke.

8. veljače 2023. 

JGL d.d.

Rijeka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

pravila-sudjelovanja-u-nagradnom-natjeaju-ljubavni-koktel-za-dvoje-ndash-jgl-obitelj