Nagradni natječaj „Normijevih top 10“

Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom „Normijevih top 10“ je tvrtka JGL d.d., Svilno 20, 51 000 Rijeka, Hrvatska (u daljnjem tekstu: Organizator) koja dana 24. prosinca 2020. donosi sljedeća Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju:

UVJETI SUDJELOVANJA

Ovim se Pravilima utvrđuju uvjeti i pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju „Normijevih top 10“ (u daljnjem tekstu: nagradni natječaj) koju priređuje Organizator s ciljem promocije proizvoda i usluga tvrtke, samog imena tvrtke te nagrađivanja vjernosti potrošača, u svrhu povećanja interakcije te uspostavljanja čvršćeg odnosa s korisnicima službene internetske stranice Organizatora te na društvenoj mreži Facebook.

Ovim Pravilima je osigurana ravnopravnost svih sudionika nagradnog natječaja te jednaka mogućnost za dobitak promotivnih nagrada nakon ispunjavanja ovdje utvrđenih uvjeta.

Ova će Pravila Organizator objaviti u sklopu objave na službenoj stranici, a zainteresirani korisnici moći će ih proučiti prijavom na odgovarajući link.

TRAJANJE NATJEČAJA

Nagradni natječaj će se održati od 24. prosinca 2020. do 31. siječnja 2021. u 23:59.

Prva faza nagradnog natječaja održat će se od 24. prosinca do 27. prosinca 2020. u 22:00. 

Druga faza nagradnog natječaja održat će se od 28. prosinca 2020. do 3. siječnja 2021. u 22:00. 

Treća faza nagradnog natječaja održat će se od 4. do 10. siječnja 2021. u 22:00.

Četvrta faza nagradnog natječaja održat će se od 11. do 17. siječnja 2021. u 22:00.

Peta faza nagradnog natječaja održat će se od 18. do 24. siječnja 2021. u 22:00.

OPIS NATJEČAJA

Sudionici pristupaju natječaju putem Facebook stranice JGL Obitelj. Kako bi pristupili natječaju, neophodno je da sudionici preuzmu mobilnu igru „Avanture medvjedića Normia“ s Google Play Storea. 

Natječaj se odvija u pet faza tako što će svaki ponedjeljak (28.12., 4.1., 11.1., 18.1., 25.1.) u razdoblju od 24. prosinca 2020. do 24. siječnja 2021. na Facebook stranici (timelineu) JGL Obitelji biti objavljeni najbolji rezultati iz leaderboarda mobilne igre za prethodni tjedan. Za ostvarivanje prava na nagradu u nagradnom natječaju na Facebooku, neophodno je da proglašenih top 10 igrača u inbox Facebook stranice JGL Obitelj pošalju screenshot početnog zaslona igre sa svojim korisničkim imenom i rezultatom.

NAGRADA

Kao nagradu u nagradnom natječaju „Normijevih top 10“ tvrtka JGL d.d. osigurala je sljedeće nagrade:

5 x poklon paket Normia proizvoda (Baby drops, LGG kapsule, Rehidro, Stop)

5 x lutke pričalice medvjedića Normia

5 x Normia jastučića

50 x kupon za 25% popusta na Normia proizvode za kupnju u Pablo webshopu

Nagrade nisu prenosive niti se mogu zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge.

ODABIR DOBITNIKA

Nagrade osvaja ukupno 50 sudionika natječaja.

Nagradu u vidu poklon paketa Normia proizvoda osvajaju sudionici koji zauzmu 1. mjesto na top listi rezultata u mobilnoj igri „Avanture medvjedića Normia“.

Nagradu u vidu lutki pričalica medvjedića Normia osvajaju sudionici koji zauzmu 2. mjesto na top listi rezultata u mobilnoj igri „Avanture medvjedića Normia“.

Nagradu u vidu Normia jastučića osvajaju sudionici koji zauzmu 3. mjesto na top listi rezultata u mobilnoj igri „Avanture medvjedića Normia“.

Nagradu u vidu kupona za 25% popusta na kupovinu Normia proizvoda u Pablo web shopu osvaja svih 10 sudionika s tjedne liste top igrača u mobilnoj igri „Avanture medvjedića Normia“.

Jedan sudionik (jedan korisnički Facebook račun) može osvojiti jednu nagradu u natječaju. 

U slučaju nedostatnog broja prijava, odnosno, nezadovoljavanja uvjeta za sudjelovanje, Organizator ima pravo zadržati nedodjeljene nagrade.

Zabranjeno je korištenje drugih kanala za prijavu pod različitim identitetima te tehnička manipulacija društvenim mrežama. Također, prijave pod lažnim profilima Priređivač može diskvalificirati iz natječaja, kao i ako postoji sumnja da se sudionik ne pridržava pravila ovog natječaja.

SUDIONICI

Sudjelovanje u nagradnom natječaju „Normijevih top 10“ je besplatno. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju ostvaruju svi punoljetni korisnici koji imaju profil na društvenoj mreži Facebook, u skladu s Uvjetima poslovanja Facebooka, te koji žive u Republici Hrvatskoj.

Maloljetnici, vlasnici i zaposlenici Organizatora, organizatori natječaja i članovi njihovih obitelji nemaju pravo sudjelovanja u natječaju.

Mogućnost osvajanja nagrade nemaju natjecatelji koji su unutar zadnja 3 mjeseca osvojili nagradu u nekom od nagradnih natječaja koje je organizirala JGL Obitelj.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

DOBITNICI I PREUZIMANJE NAGRADA

Nakon završetka svakog kruga nagradnog natječaja, imena pobjednika će biti objavljena na službenoj Facebook stranici JGL Obitelj: https://www.facebook.com/JGLobitelj/. Dobitnici nagrade će biti obaviješteni o nagradi na fotografiji objave.

Imena dobitnika 1. faze nagradnog natječaja bit će objavljena 28. prosinca 2020. do 17 sati.

Imena dobitnika 2. faze nagradnog natječaja bit će objavljena do 4. siječnja 2021. do 17 sati.

Imena dobitnika 3. faze nagradnog natječaja bit će objavljena do 11. siječnja 2021. do 17 sati.

Imena dobitnika 4. faze nagradnog natječaja bit će objavljena do 18. siječnja 2021. do 17 sati.

Imena dobitnika 5. faze nagradnog natječaja bit će objavljena do 25. siječnja 2021. do 17 sati.

Ako se nalaze na leaderboardu najboljih rezultata u igri „Avanture medvjedića Normia“, dobitnici su suglasni poslati screenshot igre s rezultatima i korisničkim imenom,te svoje osobne podatke (ime, prezime i adresu) privatnom porukom na Facebook stranicu JGL Obitelj, nakon čega će biti kontaktirani i obaviješteni o isporuci nagrade.

Pritom Organizator neće biti odgovoran ako dobitnik nije dobio poziv zbog nedostupnosti ili kvarova u internetskoj mreži, dostavljanja netočnih podataka ili kad su podaci točni, ali ne postoji mogućnost uspostavljanja kontakta s dobitnikom ili iz bilo kojeg drugog razloga koji Organizator nije mogao predvidjeti, spriječiti ili izbjeći, odnosno razloga koji ne spada u područje odgovornosti Organizatora.

Prilikom dodjele nagrada Organizator zadržava pravo utvrđivanja je li dobitnik pravi nositelj Facebook profila kojeg je koristio za sudjelovanje u nagradnom natječaju. Ako odabrani pobjednik ne ispunjava uvjete u skladu s ovim Pravilima ili je diskvalificiran iz bilo kojeg razloga ili se ne odazove na poziv u roku od 3 (tri) dana od objave poziva, Organizator zadržava pravo odrediti idućeg pobjednika ili ne dodijeliti nagradu. Organizator natječaja ne odgovara za posljedice u slučaju da je sudionik kao komentar prijavio tuđi rad, odnosno plagijat.

Dobitnicima će nagrada biti isporučena poštom na adresu u roku od 30 dana od dana kada je Organizatoru dostavio svoje podatke kako je opisano gore u tekstu Pravila.

Ako pojedini odabrani pobjednik ne ispunjava uvjete u skladu s ovim Pravilima ili je diskvalificiran iz bilo kojega razloga, Organizator zadržava pravo odrediti alternativnog pobjednika ili ne dodijeliti nagradu.

KORIŠTENJE PODATAKA SUDIONIKA U NATJEČAJU

Sve podatke prikupljene za vrijeme trajanja natječaja, Organizator će koristiti isključivo u svrhu ovog nagradnog natječaja, odnosno za potrebe uručivanja nagrade.

Sve osobne podatke koji se prikupljaju Organizator čuva u trajanju od mjesec dana od dana završetka nagradnog natječaja, osim ako sudionik sam ne zatraži brisanje vlastitih podataka.

Sudionik je slobodan u svakom trenutku uskratiti svoj pristanak u pogledu prikupljanja i obrade osobnih podataka i prihvaća da takvo uskraćivanje može dovesti do nemogućnosti sudjelovanja u natječaju.

Organizator će navedene osobne podatke koristiti za kontaktiranje sudionika radi dogovora oko korištenja nagrade.

Sudionici natječaja slanjem svojih podataka u inbox službene Facebook stranice Organizatora imaju pravo:

Zatražiti pristup osobnim podacima koje je Organizator pohranio.

Zatražiti pristup informacijama o tome za što se koriste osobni podaci koje je Organizator pripremio.

Zatražiti ispravak ili nadopunu osobnih podataka koje je Organizator pohranio.

Zatražiti brisanje osobnih podataka koje je Organizator pohranio.

Zatražiti zaustavljanje obrade osobnih podataka ako postoji osnovana sumnja da se njegovi podaci ne obrađuju na definirani način.

OGRANIČENJA I ODRICANJA

Preuzimanjem promotivne nagrade od strane dobitnika, prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema njima. Osim dodjeljivanja nagrada dobitnicima, Organizator prema ostalim sudionicima neće imati nikakve druge obveze.

Priređivač zadržava pravo da u bilo koje vrijeme, iz opravdanih razloga, izmijeni pravilnik ovoga Natječaja, uz obavezu da ga, bez odgađanja, objavi na stranici JGL Obitelj. Natječaj se može prekinuti u slučaju više sile, u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, o čemu će sudionici biti obaviješteni putem pisane obavijesti na Facebook stranice JGL Obitelj.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici i pobjednici natječaja bezuvjetno prenose na JGL d.d. isključivo pravo korištenja svojih komentara u promotivne svrhe bez naknade autoru, neograničeno vremenski, prostorno i sadržajno.

Organizator jamči da će podacima sudionika postupati sukladno odredbama važećih propisa. Organizator neće prosljeđivati kontakte i osobne podatke sudionika trećim osobama ni pod kojim uvjetima.

Organizator zadržava pravo isključiti sudionike i ukloniti sa stranice sve komentare koje ocijeni protivnima zakonskim propisima, neprimjerenima ili uvredljivima na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi ili štete ugledu i časti Organizatora ili branda.

Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka, ne reklamira Facebook niti je povezan s navedenom društvenom mrežom.

Tvrtka Facebook, Inc. nije izvođač, organizator ni pokrovitelj nagradnog natječaja.

Tvrtka Facebook, Inc. oslobođena je od svih potencijalnih zahtjeva od strane sudionika nagradnog natječaja. Sudionici su svjesni da svoje podatke pružaju tvrtki JGL d.d., a ne Facebooku.

JGL d.d.

24. prosinca 2020.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

nagradni-natjeaj-normijevih-top-10-ndash-jgl-obitelj