Nagradni natječaj „Avanture medvjedića Normia“

Priređivač nagradnog natječaja pod nazivom „Avanture medvjedića Normia“ je tvrtka JGL d.d., Svilno 20, 51 000 Rijeka, Hrvatska (u daljnjem tekstu: Organizator) koja dana 15. prosinca 2020. donosi sljedeća Pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju:

UVJETI SUDJELOVANJA

Ovim se Pravilima utvrđuju uvjeti i pravila sudjelovanja u nagradnom natječaju „Avanture medvjedića Normia“ (u daljnjem tekstu: nagradni natječaj) koju priređuje Organizator s ciljem promocije proizvoda i usluga tvrtke, samog imena tvrtke te nagrađivanja vjernosti potrošača, u svrhu povećanja interakcije te uspostavljanja čvršćeg odnosa s korisnicima službene internetske stranice Organizatora te na društvenoj mreži Facebook.

Ovim Pravilima je osigurana ravnopravnost svih sudionika nagradnog natječaja te jednaka mogućnost za dobitak promotivnih nagrada nakon ispunjavanja ovdje utvrđenih uvjeta.

Ova će Pravila Organizator objaviti u sklopu objave na službenoj stranici, a zainteresirani korisnici moći će ih proučiti prijavom na odgovarajući link.

TRAJANJE NATJEČAJA

Nagradni natječaj će se održati od 15. prosinca 2020. do 18. siječnja 2021. u 23:59.

 • Prva faza nagradnog natječaja održat će se od 15. prosinca do 29. prosinca 2020.
 • Druga faza nagradnog natječaja održat će se od 5. siječnja do 13. siječnja 2021.
 • Treća faza nagradnog natječaja održat će se od 14. siječnja do 18. siječnja 2021.

OPIS NATJEČAJA

Sudionici pristupaju natječaju putem Facebook stranice JGL Obitelj.

Natječaj se odvija u tri faze tako što će od 15. prosinca do 18. siječnja na Facebook stranici (timelineu) JGL Obitelji biti objavljeni nagradni zadaci. Za sudjelovanje u nagradnom natječaju na Facebooku, neophodno je da sudionici objave svoje komentare ispod aktualne nagradne objave:

 1. Prva faza nagradnog natječaja: 

Medvjedić Normi raduje se blagdanskoj atmosferi te je pravi maleni veseljak. Pozivamo vas da u komentarima nagradnog natječaja objavite fotografiju crteža medvjedića Normia u blagdanskom ambijentu. Najkreativnije crteže nagrađujemo!

 1. Druga faza nagradnog natječaja:

Sada kada su se dobrano zagrijali prstići vaših mališana, red je na vama! Pozivamo vas da s nama podijelite najsmješniju priču koju su vam vaši klinci i klinceze ispričali. Bez obzira na to je li to nešto što im se dogodilo, što su sanjali ili samo poželjeli, napišite nam u komentarima što su vam rekli te što vas je obradovalo i nasmijalo. Najsmješnije priče nagrađujemo!

 1. Treća faza nagradnog natječaja:

Vjerujemo da ste se sad već dobro upoznali s Normia proizvodima pa vas pozivamo da nam u posljednjem krugu natječaja napišete koja tri ključna Normia proizvoda čine zaokruženu liniju proizvoda koja nudi optimalna rješenja za tretiranje proljeva. Najbrže odgovore nagrađujemo!

NAGRADA

Kao nagradu u nagradnom natječaju „Avanture medvjedića Normia“ tvrtka JGL d.d. osigurala je sljedeće nagrade:

 • 3 velika plišana medvjedića Normia
 • 4 lutke pričalice medvjedića Normia i 15 poklon paketa Normia proizvoda (Baby drops, LGG kapsule, Rehidro, Stop)
 • 7 Normia jastučića i 35 poklon paketa Normia proizvoda (Baby drops, LGG kapsule, Rehidro, Stop)

Nagrada nije prenosiva niti se može zamijeniti za novac, druge proizvode ili usluge.

ODABIR DOBITNIKA

Nagrade osvaja ukupno 64 sudionika natječaja prema odabiru stručnog žirija koji čine članovi tvrtke JGL d.d. U nagradnim krugovima, u obzir će se uzeti svi radovi pristigli putem komentara ispod objave natječaja na društvenoj mreži Facebook. 

Nagrade u vidu plišanog medvjedića Normi osvaja troje najkreativnijih sudionika (jedan sudionik po krugu). Jedan sudionik može postaviti i više crteža ako želi, ali će se uzeti samo jedan u obzir.

Lutke pričalice medvjedića Normia osvaja četvero sudionika te poklon pakete Normia proizvoda 15 sudionika koji postave najsmješnije priče u komentar ispod objave natječaja na društvenoj mreži Facebook. Jedan sudionik može postaviti i više priča ako želi, ali će se uzeti samo jedan u obzir. 

Nagrade u vidu Normia jastučića osvaja 7 sudionika te poklon pakete Normia proizvoda 35 sudionika koji najbrže postave točan odgovor u komentar ispod objave natječaja na društvenoj mreži Facebook. 

Jedan sudionik (jedan korisnički Facebook račun) može osvojiti jednu nagradu u natječaju. 

U slučaju nedostatnog broja prijava, odnosno, nezadovoljavanja uvjeta za sudjelovanje, Organizator ima pravo zadržati nedodjeljene nagrade.

Zabranjeno je korištenje drugih kanala za prijavu pod različitim identitetima te tehnička manipulacija društvenim mrežama. Također, prijave pod lažnim profilima Priređivač može diskvalificirati iz natječaja, kao i ako postoji sumnja da se sudionik ne pridržava pravila ovog natječaja.

SUDIONICI

Sudjelovanje u nagradnom natječaju „Avanture medvjedića Normia“ je besplatno. Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju ostvaruju svi punoljetni korisnici koji imaju profil na društvenoj mreži Facebook, u skladu s Uvjetima poslovanja Facebooka, te koji žive u Republici Hrvatskoj.

Maloljetnici, vlasnici i zaposlenici Organizatora, organizatori natječaja i članovi njihovih obitelji nemaju pravo sudjelovanja u natječaju.

Mogućnost osvajanja nagrade nemaju natjecatelji koji su unutar zadnja 3 mjeseca osvojili nagradu u nekom od nagradnih natječaja koje je organizirala JGL Obitelj.

Sudionik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovih Pravila.

DOBITNICI I PREUZIMANJE NAGRADA

Nakon završetka nagradnog natječaja, imena pobjednika će biti objavljena na službenoj Facebook stranici JGL Obitelj: https://www.facebook.com/JGLobitelj/. Dobitnici nagrade će biti obaviješteni o nagradi u komentaru ispod nagradne objave.

Imena dobitnika 1. faze nagradnog natječaja bit će objavljena do 5. siječnja 2021. do 15 sati.

Imena dobitnika 2. faze nagradnog natječaja bit će objavljena do 20. siječnja 2021. do 15 sati.

Imena dobitnika 3. faze nagradnog natječaja bit će objavljena do 20. siječnja 2021. do 15 sati.

Dobitnici su suglasni poslati svoje osobne podatke (ime, prezime i adresu) privatnom porukom na Facebook stranicu JGL Obitelj, nakon čega će biti kontaktirani i obaviješteni o isporuci nagrade.

Pritom Organizator neće biti odgovoran ako dobitnik nije dobio poziv zbog nedostupnosti ili kvarova u internetskoj mreži, dostavljanja netočnih podataka ili kad su podaci točni, ali ne postoji mogućnost uspostavljanja kontakta s dobitnikom ili iz bilo kojeg drugog razloga koji Organizator nije mogao predvidjeti, spriječiti ili izbjeći, odnosno razloga koji ne spada u područje odgovornosti Organizatora.

Prilikom dodjele nagrada Organizator zadržava pravo utvrđivanja je li dobitnik pravi nositelj Facebook profila kojeg je koristio za sudjelovanje u nagradnom natječaju. Ako odabrani pobjednik ne ispunjava uvjete u skladu s ovim Pravilima ili je diskvalificiran iz bilo kojeg razloga ili se ne odazove na poziv u roku od 3 (tri) dana od objave poziva, Organizator zadržava pravo odrediti idućeg pobjednika ili ne dodijeliti nagradu. Organizator natječaja ne odgovara za posljedice u slučaju da je sudionik kao komentar prijavio tuđi rad, odnosno plagijat.

Dobitnicima će nagrada biti isporučena poštom na adresu u roku od 30 dana od dana kada je Organizatoru dostavio svoje podatke kako je opisano gore u tekstu Pravila.

Ako pojedini odabrani pobjednik ne ispunjava uvjete u skladu s ovim Pravilima ili je diskvalificiran iz bilo kojega razloga, Organizator zadržava pravo odrediti alternativnog pobjednika ili ne dodijeliti nagradu.

KORIŠTENJE PODATAKA SUDIONIKA U NATJEČAJU

Sve podatke prikupljene za vrijeme trajanja natječaja, Organizator će koristiti isključivo u svrhu ovog nagradnog natječaja, odnosno za potrebe uručivanja nagrade.

Sve osobne podatke koji se prikupljaju Organizator čuva u trajanju od mjesec dana od dana završetka nagradnog natječaja, osim ako sudionik sam ne zatraži brisanje vlastitih podataka.

Sudionik je slobodan u svakom trenutku uskratiti svoj pristanak u pogledu prikupljanja i obrade osobnih podataka i prihvaća da takvo uskraćivanje može dovesti do nemogućnosti sudjelovanja u natječaju.

Organizator će navedene osobne podatke koristiti za kontaktiranje sudionika radi dogovora oko korištenja nagrade.

Sudionici natječaja slanjem svojih podataka u inbox službene Facebook stranice Organizatora imaju pravo:

 1. Zatražiti pristup osobnim podacima koje je Organizator pohranio.
 2. Zatražiti pristup informacijama o tome za što se koriste osobni podaci koje je Organizator pripremio.
 3. Zatražiti ispravak ili nadopunu osobnih podataka koje je Organizator pohranio.
 4. Zatražiti brisanje osobnih podataka koje je Organizator pohranio.
 5. Zatražiti zaustavljanje obrade osobnih podataka ako postoji osnovana sumnja da se njegovi podaci ne obrađuju na definirani način.

OGRANIČENJA I ODRICANJA

Preuzimanjem promotivne nagrade od strane dobitnika, prestaju sve daljnje obveze Organizatora prema njima. Osim dodjeljivanja nagrada dobitnicima, Organizator prema ostalim sudionicima neće imati nikakve druge obveze.

Priređivač zadržava pravo da u bilo koje vrijeme, iz opravdanih razloga, izmijeni pravilnik ovoga Natječaja, uz obavezu da ga, bez odgađanja, objavi na stranici https://www.facebook.com/JGLobitelj/. Natječaj se može prekinuti u slučaju više sile, u slučaju da nastupe okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao spriječiti, otkloniti ili izbjeći, o čemu će sudionici biti obaviješteni putem pisane obavijesti na Facebook stranice JGL Obitelj.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici i pobjednici natječaja bezuvjetno prenose na JGL d.d. isključivo pravo korištenja svojih komentara u promotivne svrhe bez naknade autoru, neograničeno vremenski, prostorno i sadržajno.

Organizator jamči da će podacima sudionika postupati sukladno odredbama važećih propisa. Organizator neće prosljeđivati kontakte i osobne podatke sudionika trećim osobama ni pod kojim uvjetima.

Organizator zadržava pravo isključiti sudionike i ukloniti sa stranice sve komentare koje ocijeni protivnima zakonskim propisima, neprimjerenima ili uvredljivima na rasnoj, nacionalnoj, spolnoj ili bilo kojoj drugoj osnovi ili štete ugledu i časti Organizatora ili branda.

Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka, ne reklamira Facebook niti je povezan s navedenom društvenom mrežom.

Tvrtka Facebook, Inc. nije izvođač, organizator ni pokrovitelj nagradnog natječaja.

Tvrtka Facebook, Inc. oslobođena je od svih potencijalnih zahtjeva od strane sudionika nagradnog natječaja. Sudionici su svjesni da svoje podatke pružaju tvrtki JGL d.d., a ne Facebooku.

JGL d.d.

15. prosinca 2020.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

nagradni-natjeaj-avanture-medvjedia-normia-ndash-jgl-obitelj