Blagdani bez stresa? I to je moguće!

Kupnja darova, organiziranje obiteljskog okupljanja i pripremanje blagdanske trpeze mogu se u sekundi iz ugode pretvoriti u pravu noćnu moru. Zbog pandemije koronavirusa ovogodišnje blagdane dočekujemo u ponešto drukčijim uvjetima, s maskama na licu i bez velikih okupljanja, pa je idealno vrijeme da se reorganizirate i uživate bez nepotrebnog stresa i nervoze.

Planiranje budžeta i kupnja darova na vrijeme

Zaboravite na kupnju darova u posljednji trenutak! Pravo vrijeme za blagdanski shopping je sada! Odredite budžet koji možete izdvojiti za darove i izbjegnite gužve po trgovinama. Kako biste maksimalno uštedjeli vrijeme, možete svoje darove naručiti preko interneta iz udobnosti doma, a oni će za nekoliko dana biti na vašim kućnim vratima. Umjesto kupnje mnoštva darova, organizirajte Secret Santa darivanje među svojim ukućanima. Tako svi članovi obitelji sudjeluju u darivanju bez velikih financijskih izdataka!

Raspodjela kućanskih poslova

Velike blagdanske pripreme zamijenite jednostavnim božićnim menijem i podjelom poslova među ukućanima. Dogovorite se tko će biti zadužen za pospremanje, kuhanje i ukrašavanje doma. Rasporedite li posao na vrijeme, imat ćete više vremena za druženje i uživanje s obitelji. Zamolite djecu da okite božićno drvce i ukrase dom. Neka se vaši mali kreativci pokažu u najboljem izdanju i daju vašem domu pravi blagdanski ugođaj.

Organiziranje obiteljske proslave

Organizirate li blagdansko okupljanje, izbjegavajte teške teme koje izazivaju razmirice među članovima obitelji. Budite pozitivni, uživajte u sadašnjem trenutku i zadržite dobro raspoloženje. Poslije ručka planirajte zajedničke aktivnosti poput igranja društvenih igara ili izađite prošetati u prirodu. Blagdansko vrijeme idealno je za ponovno zbližavanje i jačanje narušenih obiteljskih veza.

Za vrijeme blagdanskih priprema nikako nemojte zanemariti zdravlje koje pod stresom može biti podložno različitim bakterijskim i virusnim infekcijama. Ojačajte imunitet uz inovativne dodatke prehrani poput Alfabiotika, a već pri prvim respiratornim problemima posegnite za Meralysom HA!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

blagdani-bez-stresa-i-to-je-mogue-ndash-jgl-obitelj