5 prijedloga za zabavu u gradu tijekom ljeta

Nije važno koji je razlog u pitanju, ali ovog se ljeta možda nećete moći maknuti iz grada. Kako tome doskočiti te kako najbolje iskoristiti vrijeme? Evo nekoliko zanimljivih prijedloga i nekoliko korisnih savjeta.

Sportovi s loptom

Možda ove godine nećete nabaciti pigicin s prijateljima u morskom plićaku, ali zato partija stolnog tenisa ili badmintona može pružiti jednako uzbuđenje. Možda u svojemu gradu imate i igralište za odbojku na pijesku, koje također možete iskoristiti. Ne zaboravite pritom na zaštitu od sunca, a ako slučajno nastanu opekline zbog pretjeranog izlaganja suncu, pomoći će vam Combusten sprej, obogaćen aloe verom, pantenolom i maslinovim uljem. 

S knjigom na… travu

Jedna od omiljenih ljetnih aktivnosti je i čituckanje kakvog zanimljivog štiva na plaži. Ako pak nemate plažu, možda imate livadu na kojoj možete rastegnuti ležaljku i predahnuti uz kakvu dobru knjigu, u društvu prijatelja ili susjeda. Ako ste skloni alergijama, svakako pripazite da se u kakvom kutu livade ne kriju ambrozija ili kakav drugi alergen, a za svaki slučaj pri ruci imajte Aqua Maris 4Allergy, sprej koji će vam pomoći da brzinski isperete nos od peludnih zrnaca. 

Koncerti, predstave ili večernja druženja na otvorenom

Ljeto je najčešće doba puno zabavnih i kulturnih događanja, posebno na moru, ali i tamo gdje nema mora. Iskoristite temperaturno ugodniji dio dana pa prošetajte na kakvo događanje takvog tipa, a ako ga nema, organizirajte ga sami: sigurno imate prijatelje ili poznanike koji sviraju gitaru, vole poeziju ili pak toliko vole pričati viceve da gotovo mogu odraditi i profesionalnu stand-up večer. Pritom ne zaboravite ponijeti repelente iz Dr. Bezz linije jer rana večer omiljeno je vrijeme i dosadnih komaraca. 

Druženje uz društvene igre

Ljetna popodneva odlična su za partiju kakve kartaške igre sa susjedom, ali mogu se pretvoriti i u brojnija druženja ako odaberete kakvu zanimljivu društvenu igru za više igrača. Danas ih na tržištu postoji zaista mnogo pa svatko može pronaći nešto za sebe. 

Roštilj ili koktel party

Možda imate lijep balkon ili terasu na koju stanu improvizirani šank ili roštilj. Organizirajte zabavu na kojoj ćete isprobati miksanje različitih osvježavajućih pića ili pokazati svoje vještine majstora za roštilj. Veselja sigurno neće nedostajati, a nakratko ćete imati osjećaj pravog ljetnog druženja.

Tagovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

5-prijedloga-za-zabavu-u-gradu-tijekom-ljeta-ndash-jgl-obitelj