5 dodataka koji će uljepšati vaš radni stol

U današnje doba počelo se podrazumijevati da na radnome mjestu provodimo barem 8 sati dnevno, a vrlo često i mnogo više. Uzimajući to u obzir, vrlo je važno da nam se naš radni prostor sviđa, odnosno da se za svojim radnim stolom ili u nekom drugom prostoru koji koristimo za rad osjećamo ugodno, pa evo nekoliko ideja kako ga možete učiniti ljepšim i ugodnijim.

Biljke

Nešto zeleno na vašemu stolu umanjit će osjećaj da ste u zatvorenom uredskom prostoru, a dokazano je i da zelena boja popravlja raspoloženje, odnosno podiže motivaciju za rad. Također, postoje biljke koje, primjerice, upijaju štetna zračenja elektroničkih uređaja pa su idealne za uredske prostore.

Fotografija voljene osobe ili ljubimca

Ako zbog pretrpanog rasporeda možda već ne možete provoditi sa svojim voljenima onoliko vremena koliko biste željeli, „povedite“ ih barem sa sobom u ured – u lijepom okviru za fotografije. Pogled na njih motivirat će vas da što brže i uspješnije završite ono na čemu radite.

Mirisni štapići ili potpourri

Neka se na vašemu stolu nađe i poneki prirodni osvježivač prostora, ne morate u tu svrhu koristiti samo klimu. Štapići cimeta, mahune rogača ili potpourri izvrsno će poslužiti.

Zdjelica sa slatkišima

…zašto ne ponuditi nečim slatkim kolegu koji navrati do vašeg stola kako bi s vama podijelio najnovije doživljaje sa službenog putovanja s kojeg se upravo vratio? Slatkiši ne moraju biti nezdravi: kolegama možete ponuditi i ušećerene bademe ili sušeno voće, prije samo provjerite da nisu slučajno alergični na nešto od navedenog.

Šareni uredski pribor

Atmosferu na stolu može podići i komad uredskog pribora u zanimljivoj boji. To su danas spoznali i proizvođači uredskog materijala pa su nam na raspolaganju post-iti raznih oblika i boja, klamerice i stalci za selotejp u neonskim bojama i nadasve zanimljivim oblicima. Stoga pustite mašti na volju i priuštite si stalak za selotejp u obliku jednoroga. Osobe koje dođu do vašega stola odmah će se osjećati opuštenije u vašoj blizini.

Komentiranje je zaključano.