Dječja pasta JGL
Prva pomoć kod pelenskog osipa

Teško je izbjeći napadaj panike kada se pojave crvene točkice na nježnoj guzi mališana. Život s malom bebom nikada nije dosadan, ali će Dječja pasta JGL smiriti iritaciju kože i potaknuti njezino obnavljanje. Stvari će se brzo vratiti u normalu i roditelji će opet moći uživati u svom malom paketiću sreće. Ne sadrži poznate alergene, mirise niti konzervanse što je iznimno važno za već iritiranu i crvenu bebinu kožu.

Dječja mast JGL
Namazala generacije guza,
oduševila milijune mama

Beba je sretna kad je i guza sretna! Dječja mast JGL već 30 godina svakodnevno njeguje i štiti nježnu kožu novorođenčadi i djece od nastajanja neugodnog crvenila i iritacije u području pelena. Mama je to znala kad je bila mala, a sad i njena beba zna što joj treba.

Čuva svaku guzu od prvog dana života

Kako je najednom veseli smijeh zamijenio nervozu i plač? Vaša beba je odahnula, predahnite napokon i vi jer Dječja mast JGL s bogatim udijelom prirodnog pročišćenog lanolina izvrsno štiti osjetljivu kožu i pritom ne ometa normalne funkcije i disanje najosjetljivije kože najmlađih. Ukratko, vašoj bebi više ništa ne ometa radostan dan i miran san!

Poznaje skoro svaku guzu u Hrvatskoj

Što je već 30 godina zajedničko svakoj mami i tati, djedu i baki, ali i svakom njihovom malom zlatu, sunašcu, ljubavi i srećici? Svi oni se slažu da je Dječja Mast JGL prvi i jedini izbor za sretne guze najmlađih i najslađih. Zato i ne čudi da je skoro svaka guza u Hrvatskoj upoznala njen čudotvorni dodir, bez konzervansa, parabena, silikona, borne vode i dodanih mirisa. Jeste li i vi među njima? Znali smo!

Sretne guze obožavat će i:

Dječja mast s uljem lavande

KUPI
sretne-guze